Unique in Uniformity.
Technology
Analytisch Chemicus (m/v)

Nanomi wil haar team enthousiaste, multidisciplinaire medewerkers uitbreiden met een Analytisch Chemicus (m/v). De voornaamste verantwoordelijkheden zijn het uitvoeren van bestaande analytische methoden en de ontwikkeling, validatie en technische transfer van nieuwe analytische methoden.

Functie omschrijving

Als analytisch chemicus ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van toegepast onderzoek op het gebied van met geneesmiddel beladen, biodegradeerbare polymeer deeltjes.

Daarnaast bestaat het werk uit het schrijven van stabiliteits protocollen, het uitvoeren van tests, rapportage van de resultaten en het opstellen van SOP's voor onze GLP/GMP laboratoria. Je hebt hierbij een sleutelrol in ons multidisciplinaire team en werkt nauw samen met chemici, pharmaceuten, natuurkundigen, klanten en externe partners.

Deze positie biedt je de mogelijkheid om je loopbaan te ontwikkelen in een internationaal en multidiciplinaire team en jouw kennis te delen en en actief bij te dragen om zo Nanomi's technologie op pharmaceutisch en biotechnologisch gebied naar een hoger niveau te brengen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Uitvoeren van analytische testen op micro en nano deeltjes. Deze testen zijn onder andere: samenstelling, verontreiniging, watergehalte, restgehalte organisch oplosmiddel, deeltjesgrootte verdeling, SEM
  • Opzetten en uitvoeren in-vitro release studies
  • Opzetten en uitvoeren van stabiliteitsstudie volgens ICH richtlijnen
  • Plannen en uitvoeren van het werk binnen afgesproken tijdslijnen zodat projectdoelen gehaald worden
  • Nauwkeurig rapporteren van de resultaten en conclusies

Profiel

We zoeken een medewerker die graag wil werken in een internationaal en multidisciplinair team. Je kan goed in teamverband werken maar bent ook in staat om zelfstandig je taken te plannen en te organiseren. Tevens ben je kritisch en analytisch ingesteld en in staat nauwkeurig te werken. Je hebt als achtergrond een chemische (of een daar aan gerelateerde) opleiding op HBO/ academisch niveau. Praktische ervaring met HPLC is een vereiste. Ervaring met andere analytische technieken zoals GPC, GC, UV/Vis, IR, Karl Fischer en met werken in een GLP/GMP laboratorium is een pré. Je spreekt vloeiend Engels en bent in staat hierin te rapporteren.

Je bent een flexibele, nauwkeurige, oplossingsgerichte aanpakker met goede communicatieve eigenschappen en kan omgaan met verschillende vakgebieden en mensen. Je pakt uitdagingen voortvarend aan zorgt dat de projectdoelen gehaald worden. Je bent bereid te reizen naar congressen en projectbijeenkomsten.

Aanbod

Wij bieden voor de farmaceutische industrie marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een informele en dynamische omgeving die passen bij een jong bedrijf. Flexibiliteit, leermogelijkheden, humor en enthousiasme zijn belangrijke aspecten van Nanomi's bedrijfscultuur. Daarnaast werken we volgens hoge kwaliteitsstandaarden. De ontwikkeling van het bedrijf en haar medewerkers gaan hand in hand.

Contact

Voor meer informatie of voor een sollicatie kun je een email sturen naar hr201507.1@nanomi.com. Voeg in het geval van een sollicitatie een CV en motivatie brief toe.

 


|