In Memoriam Great Place To Work
Back to Working at Nanomi

Finance Assistant

Publicatie datum 17 december 2022
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau MBO+

(tijdelijk – ca. 5 maanden)

Ter vervanging gedurende zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die een aantal maanden de rol van Finance Assistant op zich neemt. Het gaat om de periode van ca. 1 maart t/m 31 juli 2023 (in nader overleg) voor 32-40 uur per week.

De organisatie

Nanomi is onderdeel van Lupin Limited uit India, en leider op gebied van nano- en microdeeltjes voor medicijnen met een gecontroleerde afgifte. We zijn een Resarch & Development (R&D) organisatie gevestigd in de groene omgeving van Oldenzaal. Het team is relatief jong en bestaat momenteel uit circa 45 collega’s. Door het multiculturele team en als dochter van ons Indiase moederbedrijf zijn we internationaal georiënteerd, waarbij Engels onze voertaal is. De sfeer bij Nanomi is informeel en dynamisch waarbij persoonlijke ontwikkeling en humor belangrijke aspecten zijn!

Taken en verantwoordelijkheden

Als Finance Assistant ben je het aanspreekpunt voor vragen afkomstig van het Finance Shared Service Center (FSSC) uit India maar ook van collega’s intern. Jij zorgt voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van het inkoop- en factureringsproces. Daarnaast assisteer je onze CFO met diverse actuele vraagstukken. Enkele van jouw taken zijn: – Verwerking van facturen – Voorbereiden van batchbetaling – Verwerking van bankafschriften – Maandelijkse rapportage activiteiten – Opstellen van maandelijkse verslagen – Assisteren bij de jaarafsluiting – Beoordeling van de R2R-rapporten van het Shared Service Centre – Vragen van dochterondernemingen – Voorbereiden van controledossiers – Belasting- en andere naleving gerelateerde zaken, bijvoorbeeld subsidies en btw-aangifte – Projectmanagement en PO-monitoringactiviteiten voor projectmanagement – Controleren en verwerken van de salarisstroken. – Assisteren bij diverse (financieel gerelateerde) HR-taken

Wat vragen we van jou?

 • 3-4 jaar werkervaring
 • MBO+ in finance, accounting of een ander gerelateerd vakgebied
 • Vloeiend in zowel Engels als Nederlands
 • Uitstekende vaardigheden van Excel
 • Kennis van SAP is een plus
 • Een proactieve houding en probleemoplossend vermogen
 • Aandacht voor detail en een zorgvuldige werkhouding

Wat bieden wij?

Bij Nanomi wordt initiatief gewaardeerd, durven beloond en moedigen we je aan je grenzen te verleggen om jezelf te blijven ontwikkelen. We vinden het belangrijk om als team tijd met elkaar door te brengen. Daarom organiseren we diverse leuke teamuitjes, uitstapjes en maandelijkse borrels!

Verder,

 • Hebben we heerlijke koffie, gratis vers fruit en ongezonde (maar heerlijke!) snacks.
 • Bieden we 30 vakantiedagen per jaar o.b.v. voltijd.
 • Werk je bij Nanomi in een inspirerende omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en ondersteund.
 • Bieden we een goed salaris dat past bij jou talent.
 • Is er ruimte voor flexibele werkuren en is thuiswerken zeker bespreekbaar.

Interesse?

Voor vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Resi Kienhorst, HR Manager, via hr@nanomi.com of 088 0040 800. Solliciteren? We kijken ernaar uit om je CV en motivatie te ontvangen! hr@nanomi.com

To protect your privacy this button opens your personal email client instead of a webform.
In case this button doesn’t function, feel free to send a message to hr@nanomi.com.

Publicatie datum 17 december 2022
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau MBO+

Nanomi B.V.
Zutphenstraat 51
7575 EJ Oldenzaal
The Netherlands

T: +31 8 800 40 800
E: hr@nanomi.com