In Memoriam
Back to Career

Internship Human Resource

Publicatie datum
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau HBO

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e), die het leuk vindt om onze HR-manager te ondersteunen in haar dagelijkse werkzaamheden. Je bent zelfstandig, gemotiveerd, nauwkeurig, je toont initiatief en bent niet bang om vragen te stellen. Daarnaast is beheersing van de Engelse taal in lezen en schrijven van belang, omdat wij diverse nationaliteiten hebben binnen ons team en de voertaal hierbij Engels is. Op dit moment zijn we op zoek naar een stagiair(e) vanaf februari voor 24 uur per week, maar in overleg is alles mogelijk.

Organisatie

Nanomi is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, gevestigd in Oldenzaal. Als onderdeel van het Indiase moederconcern Lupin, werkt Nanomi aan de ontwikkeling van nano- en microdeeltjes die gecontroleerd in de tijd medicijnen afgeven. Het betrokken team is relatief jong en beschikt over maar liefst zes nationaliteiten. Er hangt een echte familiecultuur waardoor je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig personeelsbijeenkomsten georganiseerd zoals team uitjes, vrijdagmiddag borrels en kleine feestjes om het succes van een project te vieren. Ook hebben we gratis fruit en cup-a-soep op kantoor! Tot slot ontvang je naast je stagevergoeding ook een reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

• Het onboarden van nieuwe medewerkers
• Beheren van de HR-mailbox (sollicitatieaanvragen afhandelen)
• Personeelsdossiers up to date houden
• Eerste contactpersoon voor HR-vraagstukken
• Salaris- en pensioenmutaties verwerken
• Contracten- en HR-documenten opstellen
• Contacteren van diverse partijen (IND, verzuim, pensioen etc.)

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Aarzel dan niet en stuur snel je cv en motivatiebrief naar hr@nanomi.comTo protect your privacy this button opens your personal email client instead of a webform.
In case this button doesn’t function, feel free to send a message to hr@nanomi.com.

Publicatie datum
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau HBO

Nanomi B.V.
Zutphenstraat 51
7575 EJ Oldenzaal
The Netherlands

T: +31 8 800 40 800
E: hr@nanomi.com

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds