Back to Working at Nanomi

Internship Process lab assistent

Publicatie datum 21 december 2021
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau MBO niveau 3/4

Wil jij een uitdagende stage in een innoverende high-tech omgeving? Dan is deze kans misschien wel wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor 32-40 uur per week.

Als stagiair(e) proces lab assistent krijg je een rol waarbij je de lab technici en de engineers in het laboratorium kan ondersteunen bij hun werkzaamheden. Bij Nanomi zullen je stagewerkzaamheden vooral bestaan uit het voorbereiden van producties, het op orde houden van het proces laboratorium en het verder organiseren en inrichten van de voorraadruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om veel kennis op te doen van onze verschillende processen gericht op de productie van nano- en microdeeltjes.

Nanomi is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, gevestigd in Oldenzaal. Als centre of excellence binnen het Indiase moederconcern Lupin, werkt Nanomi aan de ontwikkeling van nano- en microdeeltjes die gecontroleerd in de tijd medicatie afgeven. Het betrokken team is relatief jong en bestaat uit maar liefst zes nationaliteiten. Er hangt een echte familiecultuur waardoor je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig personeelsbijeenkomsten georganiseerd zoals team uitjes, vrijdagmiddag borrels en kleine feestjes om het succes van een project te vieren! Tot slot ontvang je naast je stagevergoeding ook een reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden in het proces laboratorium, zoals:

  • Het bereiden van verschillende oplossingen voor producties.
  • Het assembleren, uit elkaar halen en schoonmaken (CIP) van productie-opstellingen.
  • Het oog houden op orde, netheid en veiligheid in het laboratorium.
  • Het organiseren en etiketteren van onze voorraadruimte en voorraadkasten.
  • Andere laboratorium gerelateerde werkzaamheden als bijv. het monitoren en controleren van het proces, het nemen van samples, kalibreren van apparatuur, rapporteren van resultaten, etc.

Daarnaast word je betrokken bij:

  • De 2-wekelijkse teammeeting
  • Personeelsbijeenkomsten
  • Presentaties waarbij het productieteam een update krijgt betreffende de voortgang van de projecten

Waar zijn wij naar op zoek?

Een enthousiaste stagiair(e) met oog voor detail; kwaliteit staat bij Nanomi hoog in het vaandel. We zoeken een accurate werker die goed kan samenwerken en communicatief vaardig is. De voertaal bij Nanomi is Engels, we zoeken dan ook een stagiair(e) die over een adequaat niveau van de Engelse taal beschikt, in zowel woord als geschrift. Je Engels hoeft niet uitmuntend te zijn, maar je moet je hierin wel kunnen redden. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor 32-40 uur per week, maar alles kan in overleg.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden (of heb je vragen)? Aarzel dan niet en stuur snel je CV en motivatiebrief naar HR@nanomi.com ter attentie van Resi Kienhorst (HR manager).

To protect your privacy this button opens your personal email client instead of a webform.
In case this button doesn’t function, feel free to send a message to hr@nanomi.com.

Publicatie datum 21 december 2021
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 32 - 40 uur p/w
Opleidings niveau MBO niveau 3/4

Nanomi B.V.
Zutphenstraat 51
7575 EJ Oldenzaal
The Netherlands

T: +31 8 800 40 800
E: hr@nanomi.com