Back to Working at Nanomi

Stagiair Office Assistant

Publicatie datum 29 juni 2021
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 24 uur p/w
Opleidings niveau 3 / BOL

Wil jij een uitdagende stage in een innoverende high tech omgeving? Dan is deze kans misschien wel wat voor jou! Als Office Assistant heb je een breed ondersteunende rol met als doel je collega’s te ontzorgen en hun zo effectief mogelijk hun werk te laten doen. Bij Nanomi zullen je stagewerkzaamheden vooral bestaan uit het beheren van documenten, digitaliseren, het aannemen van de telefoon, het ontvangen van bezoekers, het aanmaken van ordernummers en het bijhouden van de informatie mailbox. Kortom: allerlei werkzaamheden op administratief, organisatorisch en facilitair gebied.

Nanomi is leider op het gebied van micro- en nanodeeltjes voor gecontroleerde afgifte producten. De organisatie is gevestigd in Oldenzaal en is het dochterbedrijf van multinational Lupin Limited uit India. Je loopt stage in een internationaal en dynamisch team waarin teamwork en het leveren van kwaliteit voorop staan!

 Wat ga je leren?

Je voert taken uit rondom informatiemanagement

  • Zorgt voor schriftelijke informatiewisseling
  • Zorgt voor mondelinge (telefonische) informatiewisseling
  • Onderhoudt het relatienetwerk
  • Voert administratieve taken uit
  • Onderhoudt en actualiseert het digitale archief

Je voert taken uit rondom planning en organisatie

  • Beheert de agenda
  • Organiseert bijeenkomsten
  • Maakt verslag en handelt vergaderzaken af
  • Ontvangt bezoekers
  • Handelt facturen en declaraties af

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een redelijk Engels niveau in lezen, schrijven en spreken. De voertaal bij Nanomi is Nederlands en Engels waarbij ongeveer 1/3 van het personeel internationaal is. Je Engels hoeft niet uitmuntend te zijn, maar je moet je hierin wel kunnen redden. Je moet nauwkeurig zijn en oog voor details hebben, want kwaliteit staat hoog in het vaandel. Je moet goed kunnen communiceren en samenwerken. Op dit moment zijn we op zoek naar een stagiair vanaf september voor 24 uur per week, maar alles kan in overleg.

Wat bieden wij?

Nanomi is een klein en betrokken bedrijf. Er hangt een echte familiecultuur waarin je je snel op je gemak zult voelen. Gezellige personeelsbijeenkomsten zullen bovenaan de agenda komen te staan als de Corona situatie dit weer toelaat. Ook niet geheel onbelangrijk: de vergoeding die je zult ontvangen. Bij Nanomi ontvang namelijk naast je stagevergoeding ook een reiskostenvergoeding. Moet je dus iets verder reizen om bij Nanomi te komen? Geen probleem, deze kosten worden door Nanomi vergoed.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden voor een stage bij Nanomi? Aarzel dan niet en stuur snel je sollicitatie naar HR@nanomi.com ter attentie van Resi Kienhorst (HR manager).

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature, dan mag je deze ook gerust sturen naar HR@nanomi.com.

To protect your privacy this button opens your personal email client instead of a webform.
In case this button doesn’t function, feel free to send a message to hr@nanomi.com.

Publicatie datum 29 juni 2021
Werkgebied Oldenzaal
Aantal uren per week 24 uur p/w
Opleidings niveau 3 / BOL

Nanomi B.V.
Zutphenstraat 51
7575 EJ Oldenzaal
The Netherlands

T: +31 8 800 40 800
E: hr@nanomi.com